Remmen of remschijven vervangen

Slechte remmen komen vaker voor dan u denkt. Vaak heeft u het zelf niet in de gaten, slijtage van remmen gaat geleidelijk. Dus u merkt het verminderen van de remcapaciteit vaak niet op. Zorg voor uw eigen veiligheid en laat uw remmen zorgvuldig controleren bij de remmenspecialist: Carteam Garage De Hefbrug in Hoogveen.

Zeker weten of uw remmen nog 100% zijn?

Wij monteren remblokken en remschijven en andere remdelen tegen afgesproken, scherpe prijzen. Wij monteren uitsluitend remonderdelen van de beste kwaliteit. Dus alleen originele A-merken die ook toeleveren aan de grote autofabrikanten.

Brembo expert

Carteam Garage de Hefbrug is Brembo expert. Een Brembo Expert weet alles over uw remsysteem. Niet alleen kent hij de klassieke onderdelen als remblokken, remschoenen en remschijven, ook weet hij alles van het hydraulische systeem en de elektronische componenten als de elektrisch bediende handrem, anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen.

Voordelen van de Brembo expert

  • Biedt vakkundig onderhoud op het gebied van remsystemen

  • Geschoold in de meest moderne remtechnieken door de specialisten van Brembo

  • In het bezit van de relevante certificaten

  • Up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen

  • Repareert uw auto uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van Brembo

  • Beschikt over gekwalificeerd gereedschap

Remmen vervangen? Bel
0528-276097

Maak afspraak
Remschijven en remblokken vervangen in  Hoogeveen bij Carteam Garage De Hefbrug

Veel gestelde vragen over de remmen

Een van de dingen die men vaak als eerste merkt is een piepend of zelfs schurend geluid tijdens het remmen. Dat is een teken dat de remvoering en/of remblokken versleten zijn. Ook merkt u dat u harder dan normaal op de rem moet trappen. Sommige moderne auto’s hebben een waarschuwingslampje op het dashboard, dat u waarschuwt als de remmen versleten zijn of dat er iets mis is met uw remmen.

Voor alle gangbare auto’s kunnen wij nieuwe remmen en remschijven leveren. Ook voor minder voorkomende modellen kunnen wij vaak remdelen leveren, echter is de leveringstijd in die gevallen wat langer.

Remonderdelen die we snel kunnen plaatsen zijn voor o.a. de merken Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Net als bij de handrem van uw fiets zorgen de remblokken er in combinatie met de remschijven voor dat uw auto remt. Het behoeft geen toelichting dat de remblokken belangrijk zijn voor uw veiligheid op de weg. Om te zien of de remblokken versleten zijn, hebben remblokken een indicatie richel. Echter deze is niet 1-2-3 te zien. Rijd bij twijfel even langs, dan kijken we direct of de remblokken hun beste tijd gehad hebben.

Video over de remmen

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Carteam Garage De Hefbrug in Hoogeveen betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Carteam Garage De Hefbrug in Hoogeveen houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.