Dé garage voor Hoogeveen en omstreken

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Hoogeveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Hoogeveen. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

De garage met kwaliteit en scherpe tarieven in Hoogeveen

Bij Carteam Garage de Hefbrug, de garage voor Hoogeveen, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Garage de Hefbrug daarmee dé garage in Hoogeveen en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

Daarom naar Carteam Garage de Hefbrug, dé garage voor Hoogeveen

  • Betaalbare tarieven

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen

  • Goed opgeleide technici

Bel voor werkplaatsafspraak:

0528-276097

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw auto? Bel 0528-276097.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij garagebedrijf Carteam Garage de Hefbrug in Hoogeveen betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Garagebedrijf Carteam Garage de Hefbrug in Hoogeveen houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenfiets of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.